Flammeskæring

Til de store og tunge opgaver, tilbyder vi udskæring af stål ved hjælp af flammeskæring. Flammeskæring anvendes hovedsagligt til udskæring af ulegeret/lavtlegeret stål, og vi bearbejder emner i stort set alle tænkelige længder og tykkelser.

Hvad er flammeskæring?

Flammeskæring er en proces til skæring af stål, hvor man ved høj temperatur kan brænde igennem stål med ren ilt. Rent teknisk, smelter oxider ved lavere temperatur end stål og kan dermed skære igennem stålet. Det giver en tynd, fin og præcis udskæring af stålet, så man undgår grimme svejsekanter o.l.
Flammeskæring anvendes oftest til skæring i ulegeret og lavtlegeret stål i tykkelser op til lidt over 1000 mm. Kvaliteten af snittende afhænger både af stålets overfalde og type af primer. Men vigtigt af alt er det vigtigt, at der står en erfaren og rolig hånd bag maskineriet og styrer flammeskæringen.

Præcision ned til millimeteren

Hos Schrøder Maskinfabrik anvender vi de mest nøjagtige teknikker og metoder til flammeskæring på markedet. Derfor kan vi ikke blot tilbyde vores kunder utroligt stor præcision i vores flammeskæring, men vi kan også tilbyde unikke og skræddersyede løsninger – det kræver blot en tegning. Hvis du ikke allerede har tegningen over dit ønskede resultat, tilbyder vi naturligvis og at hjælpe dig med udarbejdelse heraf.

Kvalitet til tiden

Som det er med alle de produkter vi tilbyder, er det utroligt vigtigt for os, at levere produkter i den højeste kvalitet og altid til tiden – over hele paletten. Vi er derfor i løbende dialog med vores kunder for at sikre, at alle er enige om processens udgangspunkt, varighed og, ikke mindst, det ønskede resultat.

>> Kontakt os her <<

Hvem er vi?

Schrøders Maskinfabrik i Grindsted er et firma med 3 ansatte, som har eksisteret siden 1965 og derfor råder vi over en stor branche-erfaring.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag er det, og har det altid været, virksomhedens mål, altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Kontakt os

Schrøder’s Maskinfabrik ApS

  • Åtoftevej 3
    7200 Grindsted
  • Tlf. 75 33 94 00
  • Fax. 75 33 90 76
  • E-mail: Klik her
  • Bogholderi: Klik her