Maskinopbygning

Ved maskinopbygning tilbyder vi at være med gennem hele processen, fra udvikling til montage. På den måde sikrer vi et produkt i højeste kvalitet, som vores kunder vil være glade for og stolte af at have som en del af deres maskinpark.

Mange års erfaring giver dig sikkerhed

Vi har gennem mere en 50 år haft maskinopbygning som en del af vores produktportefølje. Derfor har vi indgående erfaring i branchen og har i løbet af disse mange år fået nogle stærke og pålidelige samarbejdspartnere.
Når vi opbygger maskiner fra bunden, kan vi sikre vores kunder nogle maskiner af højeste kvalitet. Vi er nemlig en del af processen fra udviklingen af specialmaskinen og til den sidste skrue bliver skruet i.

Vi er i løbende dialog

Når I bestiller en specialopbygget maskine fra os, vil vi naturligvis løbende være i dialog med jer omkring hvor vi er i processen og om det hele forløber som ønsket. Hos Schrøders Maskinfabrik ønsker vi nemlig at alle parter skal være glade og tilfredse, når et stykke arbejde er færdigudført. Derfor lægger vi også et stort stykke arbejde i , at kortlægge jeres krav til funktionalitet, således at jeres nye maskine lever op hertil.

Den bedste teknologi på markedet

Mange af vores konkurrenter gør et stort nummer ud af at fortælle, at de bruger den nyeste teknologi på markedet. Det gør vi nødvendigvis. Vi gør nemlig et stort nummer ud af, at bruge den bedste teknologi på markedet – og bare fordi det er nyest, er det ikke nødvendigvis bedst. Derfor tager vi ikke nogen nye teknologier i brug før vi er 120% sikre på, at de kan leve op til vores kvalitetstandarder til maskinopbygning.

>> Kontakt os her <<

Hvem er vi?

Schrøders Maskinfabrik i Grindsted er et firma med 3 ansatte, som har eksisteret siden 1965 og derfor råder vi over en stor branche-erfaring.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag er det, og har det altid været, virksomhedens mål, altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Kontakt os

Schrøder’s Maskinfabrik ApS

  • Åtoftevej 3
    7200 Grindsted
  • Tlf. 75 33 94 00
  • Fax. 75 33 90 76
  • E-mail: Klik her
  • Bogholderi: Klik her