Schrøders Maskinfabrik i Grindsted nær Varde og Billund

Maskinfabrik i Grindsted

Hos Schrøders Maskinfabrik ved vi, at for at være en relevant underleverandør på et konkurrencepræget marked skal man være kvalitetsbevidst og leveringsdygtig til tiden – hver eneste gang.

Vi udfører alle slags opgaver i sort jern

Ja, du læste rigtigt – alle slags opgaver. Gennem erfaring, som er bygget op fra vores start i 1965, har vi lært, hvordan man bedst muligt optimerer hver enkelt opgave, så den udføres hurtigst muligt og i bedst mulig kvalitet.
Det gælder, uanset om det er en opgave inden for stålindustrien, eller om det er en stålkonstruktion, heriblandt hegn, carport og traktorbygninger.

Kvalitet, kvalitet, kvalitet og levering til tiden

Hos Schrøders Maskinfabrik leverer vi kun kvalitetsarbejde. Det kvalitetsarbejde bliver leveret til tiden og altid til konkurrencedygtige priser. Desuden sørger vi også altid for, at eventuelle specialleverancer lever op til betingelserne.
Ligeledes er det vigtigt for os at minimere enhver anledning til reklamationer, samt at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af vore opgaver. Det er jo hverken til vores eller vores kunders fordel at skulle have repareret på vores arbejde. Derfor gør vi en dyd ud af at gøre arbejdet rigtigt første gang.

Vi er mere end 50 år gamle

Schrøders Maskinfabrik er et firma med 3 ansatte, som har eksisteret i Grindsted siden 1965. Det giver os mere end 50 års erfaring inden for branchen, og vi ved derfor, hvad der skal til for at gøre vores kunder tilfredse: kvalitet, konkurrencedygtige priser og levering til tiden.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag er det, og har det altid været, virksomhedens mål at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget – altid!

>> Kontakt os her <<

Hvem er vi?

Schrøders Maskinfabrik i Grindsted er et firma med 3 ansatte, som har eksisteret siden 1965 og derfor råder vi over en stor branche-erfaring.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag er det, og har det altid været, virksomhedens mål, altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Kontakt os

Schrøder’s Maskinfabrik ApS

  • Åtoftevej 3
    7200 Grindsted
  • Tlf. 75 33 94 00
  • Fax. 75 33 90 76
  • E-mail: Klik her
  • Bogholderi: Klik her