Specialfremstillinger til skovmaskiner i Grindsted, Varde & Billund

Skovmaskiner

Hos Schrøders Maskinfabrik har vi specialiseret os i at fremstille specialtilbygninger til alle slags skovmaskiner. De fremstilles fra vores fabrik i Grindsted og leveres til kunden i den aftalte kvalitet og, som altid, til tiden.

Vi fremstiller klembank og tømmerklo …

Vi tilbyder både fremstilling og reparation af eksisterende klembanker og tømmerklør. Fremstilling af disse er ikke baseret på, at jeres skovmaskiner skal være af et bestemt mærke – vi tilpasser vores fremstilling af klembank og tømmerklo til jeres skovmaskiner.

… og tilbehøret hertil

I naturlig forlængelse heraf tilbyder vi også udvikling og fremstilling af diverse tilbehør til tømmerklo, jordskovl og kvas gav. Det fremstiller vi selvfølgelig, uanset om du bestiller en fremstilling af ny klembank og/eller tømmerklo, om det er til en reparation, eller om det er til en påbygning.

Tilpasning og påbygning af specialmaskiner

Skulle I have en specialmaskine, tilbyder vi naturligvis også en specialfremstilling hertil. Det gælder, uanset om I vil have ombygget en maskine til at tjene et bestemt formål, eller om I vil have en påbygning på en eksisterende specialmaskine.

Kvalitet og service

Alt vores arbejde bliver naturligvis udført i vores velkendte kvalitet og altid leveret til den aftalte tid – uanset hvor specialiseret opgaven skulle være. Med mere end 50 års erfaring har vi set det meste, og det er derfor yderst sjældent, at vi bliver overrasket over omfanget af en opgave.
Har I en specialbestilling, som ikke står nævnt her, men som skal/kan udføres i sort jern, er I selvfølgelig mere end velkomne til at kontakte os.

>> Kontakte os her <<

Hvem er vi?

Schrøders Maskinfabrik i Grindsted er et firma med 3 ansatte, som har eksisteret siden 1965 og derfor råder vi over en stor branche-erfaring.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag er det, og har det altid været, virksomhedens mål, altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Kontakt os

Schrøder’s Maskinfabrik ApS

  • Åtoftevej 3
    7200 Grindsted
  • Tlf. 75 33 94 00
  • Fax. 75 33 90 76
  • E-mail: Klik her
  • Bogholderi: Klik her