Stålkonstruktioner

Ordet ”stålkonstruktioner” dækker over utroligt mange ting, lige fra små pyloner til store stålkonstruktioner til ovenlys. Hos Schrøders Maskinfabrik leverer vi alle typer stålkonstruktioner, uanset omfang.

Den skræddersyede løsning

Vi leverer et bred spektre af stålkonstruktioner til et næsten lige så bredt spektre af kunder. En leverance kan bestå i alt fra standard stålspær efter mål til den store specialkonstruktioner.
Med mere end 50 års erfaring i branchen, koblet med vores yderst specialiserede og professionelle medarbejdere, er vi sikre på, at vi kan løse enhver opgave indenfor stålkonstruktion, der kommer vores vej.

Rådgivning er en del af vores hverdag

Med vores placering i Grindsted, kommer vi hurtigt ud til vores kunder i nærområdet, hvis de skulle have brug for sparring eller rådgivning – uanset om de holder til i Varde, Billund eller naturligvis Grindsted. Det betyder naturligvis ikke, at vi ikke hjertens gerne kommer ud og besøger vores kunder i resten af landet – det gør vi gerne!
Så har I brug for sparring eller rådgivning i forbindelse med en ny stålkonstruktion, hjælper vi gerne og guider jer frem til den helt rette løsning. I den forbindelse kan vi også levere tegninger og beregninger, så I kan træffe en beslutning baseret på tal fra erfarne branchekendinge.

Vi er med fra start til slut

Hos Schrøders Maskinfabrik gør vi en dyd i at følge vores ordrer fra start til slut. Altså fra ordren kommer i bogen til vores stålkonstruktion er færdigmonteret hos kunden og taget i brug. På den måde sikrer vi, at kunden er fuldt ud tilfreds med sin bestilling og er det behov, de kom til os med, er blevet dækket fuldt ud.

>> Kontakt os her <<

Hvem er vi?

Schrøders Maskinfabrik i Grindsted er et firma med 3 ansatte, som har eksisteret siden 1965 og derfor råder vi over en stor branche-erfaring.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag er det, og har det altid været, virksomhedens mål, altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Kontakt os

Schrøder’s Maskinfabrik ApS

  • Åtoftevej 3
    7200 Grindsted
  • Tlf. 75 33 94 00
  • Fax. 75 33 90 76
  • E-mail: Klik her
  • Bogholderi: Klik her